WELCOME TO SHAHIRAYUSOFF'S BLOG
Sunday, 10 November 2013 @ Sunday, November 10, 2013
Hi assalamualaikum. Today ira nak cerita life ira kt matrik..

okay first, hari daftar.
bertolak dalam pukul 7 cmtu. then sampai dalam pukul 9..sangat jem weh, nasib baik abang aku yang bawak kereta. hahaha okay then dah sampai semua.. park kereta and I go to the dataran and daftar. Dah ah sorang sorang, agak cuak sebab semua benda kita kena buat sendiri and FINALLY aku boleh survive.. Haha lawak ira lawak
then
 selama seminggu orentasi. memang penat sangat lah kan.. no rest langsung! sumpah sakit hati dengan akak akak fasi tuh.. push like we all sume budak budak. erghh nasib baik seminggu.. hahahahaa banyak cakap pulak kau ira.. ikut jelah. okay lepastu dah habes orentasi... Yeayy!!
minggu belajar
first first belajar, I felt like oh god dah lupa semua. haha maklum lah lama tak belajar. lol baru berapa bulan je pon. kecoh lah kau ira. Hahahahhahaa okay menjalani hidup kt sini memang hectic.. masa dia padat nak mampuss.. penat weh penat but demi belajar gua sanggup. haha bajet gangster memang cmni lahh.. Haahahaaa study and study... quiz pulak datang, woi kecut weh jawab quiz.. markah macam hapeee je -.- aku rasa paling bodoh dalam prac tuh :(
exam day. UPS
okay exam kt sini panggil ups. ujian pertengahan semester. okay first aku tak sedia langsung.. banyak chap nak kena hafal.. tepu kepala otak aku. Hahahahaha belajar and tidur je keje aku.. tapi takde lah pandai pon.. and keputusan dah dapat 2b 1c and 1 FAIL.. erghhh physics, why you so complicated.. okay lepasni nak jauhkan diri dari subjek yang bernama PHYSICS. byee wehh hahahahaa
minggu belajar balik
alright study time datang balik.. so sambung belajar and beajar and belajar.. tapi aku tak pandai kan. so banyak benda tak paham. huh sad T.T aku mampu redha jelah, and my mum selalu pesan belajar je, mak tahu adik penat and mak takan harap tinggi kt adik. at first bahagia gile when my mum talk like that but aku pk balik semua tuh.. aihh takan nak hancurkan hati mak abah pulak kan, so i belajar! yeayy
PSPM is coming
Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa final exam datang dah,, ahahhahaa aku cuak sangat! hish banyak yang tak cover and i was like what the .... kenapa cepat sangat woi... so redha pasrah and tawakal. aku jawab je apa yang aku tahu,. betul ke tak aku redha jelah...
OKAY SAMPAI SINI JE. LOVE YOU READERS <3
0 SAID SOMETHING