WELCOME TO SHAHIRAYUSOFF'S BLOG
Monday, 23 July 2012 @ Monday, July 23, 2012
Nak join ? click mana mana anda mahukan



syarat-syarat : 
  • mempunyai acc Facebook
  • follow blog kiera , ieyka , amna
  • like  fanpage kiera , ieyka
  • like gambar INI dan INI .(Tulis 'done like' kat ruang komen dua-dua gmbar ini).
  • klik SINI (Tunggu habis loading)

Cara Sertai:
  1. Buat entry bertajuk 'Segmen: Bloglist Ramadhan & Teka Wajah Artis' .
  2. tempek banner kat atas tu dan backlink kan ke blog kiera .
  3. copy gambar wajah artis dibawah ini dan tuliskan jawapan dibawah nya .
  4. dah siap hantar link entry segmen korang di ruang komen entry ini , di tempat lain tak kan dilayan . HANTAR LINK ENTRY SEGMEN INI BUKAN LINK BLOG YEA . 
  5. hantar jawapan korang kat komen sekali (buad dua kali komen , satu komen link entry , satu lagi tulis jawapan :), jgn risau jawapan anda takkan dipublish sampai segmen ini tamat .
Hint : 
- FILEM: pernah berlakon dalm 'Dunia Baru The Movie'
- STATUS: Ibu tunggal dan ada 2 orang anak
Nota ramadhan :
*segmen ini berlangsung selama seminggu sahaja . iaitu akan tamat pada 30hb julai . So , cepad-2 join :D.
*ada hadiah untuk top referral dan 5 peserta terpantas yang berjaya menjawab teka wajah artis ini .
* hadiahnya , akan kita ketahui pada akhir segmen ini . jangan risau , pastinya hadiah yang terbaik :D



*[update]maaf pada yang letak jawapan sekali di entry . kiera kurang peka . siapa yang dahh letak tu . harap boleh padam , takut orag curik jawapn kite ..
5 SAID SOMETHING