WELCOME TO SHAHIRAYUSOFF'S BLOG
Tuesday, 14 August 2012 @ Tuesday, August 14, 2012
DAH TAMAT !

INI ADALAH ENTRY MELEKAT !
sila scroll ke bawah untuk melihat entry terbaru :)
Assalamualaikum. Haii Semua, Eira buad GIVEAWAY, Tapi Eira berpartner , Siapa partner Eira ? Hee , semestilah kakak cantik yang bernama sis Kiera . Ohh ? Dekat-2 kan nama kami . Heee . 
http://4.bp.blogspot.com/-17vgGQhvm-4/T_-daa6EcBI/AAAAAAAAAgY/FVy43BfjkBo/s320/banner+ga+ramadhan.jpg

*Baca dengan teliti setiap perkara yang dikehendaki 


Syarat Penyertaan :
- Mempunyai blog
- Warganegara Malaysia Sahaja.
- Tiada had umur .
- Wajib follow blog Iera dan Sunat follow blog sis Kiera
.- Wajib like fanpage kiera.
- Wajib like and follow olls sponsor di SINI .
- Wajib Like gambar INI dan INI . *akan diperiksa/ Ada hadiah menarik untuk yang sudi mempromotekan gmbar kiera :), . 
[update]Follow twitter Iera
cara menyertai :
- buat entry bertajuk 'Exclusive Ramadhan Giveaway By Kiera And Eira'.
- letak banner purple kat atas tu di dalam entry korang .  Kemudian backlink kan kat entry GA nhe.
- kalau dah siap buad 2 perkara kat atas nhe ,Copy link entry GA awak dan paste di ruang comment samaada blog kiera ataupun iera. Pilih 1, jangan letak link di dua-dua blog kami.
- Link seperti "http://IniContoh.blogspot.com" tidak diterima. Send link di shoutbox pun takditerima.Jangan send link 2kali.
nota bit bot !
  • sponsor ditutup !  Terimas kepada semua sponsor kerana sudi sponsor hadiah GA ini . Ohya ! Sponsor-2 pons akn dapad hadiah yg direndem oleh mr.random.org . Hanya 4 orang sponsor yang bertuah dipilih . Hadiah ? MYSTERY :D .
  • Promote GA kami habis habisan kerana ada hadiah spesial untuk top referral . Hadiah untuk top referral akan diupdate kemudian. Kami akan memilih 2 orang top referral . sorang dari blog kiera . dan sorang lagi dari blog iera .
  • pemilihan pemenang mungkin menggunakan random.org ataupun cabutan tangan .*tidak pasti /
  • Penyertaan bermula dari 14/7 akan tamat setelah 200 ORANG yang join. Nak cepad tamat sila promote yea :D
  • penyertaan akan terbatal jika peserta kurang dari 30 orang.
Ruang Update
61 SAID SOMETHING