WELCOME TO SHAHIRAYUSOFF'S BLOG
Monday, 28 May 2012 @ Monday, May 28, 2012
Nak join ? click mana mana anda mahukan

Syarat-Syarat
  • Bloggers Malaysia. Samaada lelaki atau perempuan, dua-dua boleh join.
  • Like fanpage, follow blog dan follow twitter. WAJIB! Kalau tak, awak dikeluarkan. Serious.
  • Follow Blog Amira dan IzzahWAJIB!
  • Buat satu entry bertajuk "Middle Of The Year GA by Izzah & Amira.
  • Copy banner atas tu dan paste di entry awak, linkkan banner tu ke entry saya ni.
  • Tag 2 atau lebih rakan bloggers. Pastikan mereka tahu.
  • Letak senarai sponsor di entry GA awak. Eh jangan lupa letak ID facebook, blogger dengan twitter untuk buktikan awak dah ikut syarat kami.
  • Copy link entry GA awak dan paste di ruang comment samaada blog Amira ataupun Izzah. Pilih 1, jangan letak link di dua-dua blog kami. 
  • Link seperti "http://IniContoh.blogspot.com" tidak diterima. Send link di shoutbox pun takditerima.
  • Ada penambahan. Sila letak banner http://i.imgur.com/AjTti.gif  di sidebar. Adjust width okay? :D
  • Izzah : Like Fan Page | Follow Twitter | Follow BlogAdd FB | Gift WAJIB!
  • Amira : Follow Twitter | Follow Blog | Follow Tumblr WAJIB!
Tarikh mula 26/5/2012 - 30/6/2012


Sayaaaaaaaaaaaa join xD thanks mira ajak eira joinn :))

1 SAID SOMETHING